• Werkdagen

    9:00 - 18:00

  • Zaterdag

    10:00 - 18:00

  • Zondag

    Op afspraak

wenbrauwen-epileren-dameskapsalon-amersfoort

Wenkbrauwen epileren & harsen

Mooi gevormde wenkbrauwen

Bij dames- en herenkapsalon Wilhelmiena’s in Amersfoort zorgen wij voor ge-eplieerde en geharste wenkbrauwen die mooi in shape zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om jouw wenkbrauwen in vorm te krijgen. Makkelijk, pijnloos en snel. Wenkbrauwen epileren en harsen? Maak vandaag nog een afspraak bij Wilhelmiena’s.

Wenkbrauwen epileren en harsen bij Wilhelmiena’s

Eens in de zoveel tijd is het weer hard nodig: het bijwerken van je wenkbrauwen. Wat een karwei! Eén voor één de overtollige haartjes verwijderen en hopen dat jouw wenkbrauwen mooi in model blijven. Het is lastig om dit zelf te doen. De kans dat je de verkeerde haartjes er uit trekt is groot, waardoor jouw wenkbrauwen niet mooi in model zitten. Bij Wilhelmiena’s kan je rekenen op professionele stylisten voor wie het hat epileren of harsen gesneden koek is.

Professionals aan het werk

Bij Wilhelmiena’s laat je je wenkbrauwen laten epileren of harsen waxen op een uiterst professionele manier. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en weten precies de juiste vorm aan jouw wenkbrauwen te geven die past bij jouw gelaatstrekken. Bovendien zijn ze zo gespecialiseerd dat het snel en vrij pijnloos gebeurt.

Wenkbrauwen epileren in de juiste shape

De vorm van je wenkbrauwen zeggen veel over jouw gezicht en gelaatsuitdrukking. Denk daarom voorafgaand aan de behandeling na over de vorm van je wenkbrauwen en hoe je je deze graag geharst of geëpileerd wilt hebben. Misschien vind je het lastig om te bepalen welk model het beste past bij jouw gezicht? Voor onze specialisten is dat geen probleem, je kan rekenen op een passend advies.

wenbrauwen-verven-harsen-epileren-dameskapsalon-amersfoort
wenbrauwen-verven-dameskapsalon-amersfoort
wenbrauwen-harsen-dameskapsalon-amersfoort
wenbrauwen-harsen-dameskapsalon-amersfoort-2

Wenkbrauwen in de kleur die bij je past

Je denkt er misschien niet aan, maar de kleur van jouw wenkbrauwen kunnen met een subtiele verandering net jouw gezicht beter laten spreken. Bij Wilhelmiena’s zijn we niet alleen gespecialiseerd in professionele haarkleuring, maar ook in het verven van de wenkbrauwen. De kleur kan worden afgestemd op de jouw kleur haar, kleur ogen en natuurlijk bij jouw tint.

Langdurig plezier van je wenkbrauwen

Na een epileer- of haarbehandeling van jouw wenkbrauwen, kan je er weer even tegen aan. Door de grondige methode die de professionals van Wilhelmiena’s gebruiken worden de haartjes met wortel en al verwijderd. Je zult nog lange tijd profijt hebben van jouw mooi gevormde wenkbrauwen.

Wilhelmiena’s gebruikt vriendelijke producten

Alle producten die wij bij Wilhelmiena’s gebruiken zijn verzorgend, milieu vriendelijk, duurzaam geproduceerd en niet schadelijk voor de gezondheid. Dat is voor jou als klant een prettige gedachte. Zo gebruiken wij voor het kleuren van de wenkbrauwen een ammoniakvrije haarkleurmiddel of henna, een 100% natuurlijk product. Alle merken die wij voor deze behandeling van wenkbrauwen gebruiken zijn van topkwaliteit.

Een afspraak voor jouw wenkbrauwen is bij ons zo gemaakt

Hebben wij jouw interesse gewekt en zou je snel eens langs willen komen voor het epileren, harsen of kleuren van jouw wenkbrauwen. Aarzel niet en maak snel een afspraak. Dat kan heel eenvoudig door ons te bellen, mailen of door gebruik te maken van het reserveringsformulier. Ons team van vakkundige specialisten staat voor je klaar.

× Vragen?