• Werkdagen

    9:00 - 18:00

  • Zaterdag

    10:00 - 18:00

  • Zondag

    Op afspraak

Dameskapper Amersfoort Kapsalon Wilhelmiena's

Dameskapper

Wilhelmiena’s, dameskapper in Amersfoort

Wilhemiena’s is gespecialiseerd in dameskapsels. Een bezoekje aan de dameskapper is voor velen een verwen moment. Ook ervaren onze klanten het als een momentje van ontspanning. Wat jouw wens ook is: knippen, kleuren, wassen of stijlen, bij Wilhelmiena’s dameskapper in Amersfoort zorgen wij letterlijk tot in de puntjes voor jou haar en word je in de watten gelegd. Wat jouw haartype ook is, onze vakkundige haarstylisten zorgen er voor dat je met een prachtig en frisse look tevreden onze kapperszaak verlaat!

Eigentijds of klassiek?

Als je bij Wilhelmiena’s dameskapper binnen komt, beginnen wij altijd rustig met een kopje thee of koffie. Het is belangrijk dat we de tijd nemen om goed jouw wensen door te nemen. Met behulp van verschillende stijlboeken kan je zelf bladeren en je laten inspireren door de nieuwste haartrends. Uiteraard helpen onze professionele haar stylisten bij het maken van een keuze en zullen zij jou een passend advies geven.

De laatste kniptechnieken bij Wilhelmiena’s

Hebben we samen met jou een nieuwe frisse coup uitgezocht, dan gaan de slag. Alle kappers van Wilhelmiena’s dameskapsalon in Amersfoort zijn vakkundig opgeleide haar stylisten. Zij hebben allen de opleiding aan de kappers academie volbracht en beheersen alle basistechnieken van het kappersvak. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in specifieke technieken als onder andere haarkleuring, verzorging en het aanbrengen van extensies. Uiteraard hebben onze kappers allen een gevoel voor stijl en hebben zij een bijzonder goede kijk op verhoudingen van het gezicht en hoe een kapsel daarbij aansluit.

De juiste verzorging voor elk haartype

Niets is zo belangrijk als de juiste verzorging voor jouw haartype. Heb je droog en breekbaar haar, of juist last van snel vet wordend haar. Onze vakkundige haarstylisten weten met ieder type haar om te gaan. Niet alleen geven zij een passend advies over de beste coup die bij jouw haartype past. Maar zij weten ook met welke verzorgende producten jij profijt zal hebben en snel verbetering aan jouw haarstructuur zal zien.

Wilhelmiena’s werkt met topmerken

Verzorgd haar is letterlijk het have werk. Of je nu gezegend bent met prachtige glanzende en volle lokken of juist een kort, pittig en stoere look hebt. De uitstraling van jouw kapsel valt en staat met de juiste haarverzorging.

Wilhelmiena’s, specialist in haarkleuring

Onze kappers hebben een breed pakket aan skills in huis. Naast de basis vaardigheden van de kappersacademie hebben alle haarstylisten van Wilhelmiena’s inzicht in stijl en kleur. Het aanbrengen van haarkleur is een essentieel onderdeel van het kappersvak. Kies samen met onze vakkundige professionals een mooie kleur die bij jouw huidtint past en waarbij jouw kapsel helemaal tot zijn recht komt. Kies voor en hippe kleur die pij het seizoen past, of zorg e voor dat jouw grijze lokken en uitgroei weer behandeld worden voor jeugdige en energieke uitstraling. Al onze haarkleur producten zijn ammoniakvrij en niet schadelijke voor de gezondheid, daar ben je van verzekerd!

Tot slot, de finishing touch

Na het wassen, verzorgen, knippen en kleuren, is de finishing touch bepalend voor jouw nieuwe frisse look. Bij Wilhelmiena’s stylen wij jou haar zoals jij dat wilt met behulp van haardrogers, krul- of stijltangen. Bovendien geven onze verzorgende producten net dat beetje extra gezonde glans en stevigheid, zodat je tevreden en voldaan de zaak zult verlaten.

Ook voor gelegenheids- en bruidskapsels

Heb je een speciale gelegenheid, een bruiloft of galafeest, waarvoor je eens extra wilt uitpakken? Onze haarstylisten beheersen de techniek en het inzicht om jouw kapsel te transformeren naar een elegant of feestelijke coupe. Met behulp van krullers en stijltangen kunnen wij houw haar opsteken en speelse elementen, zoals los hangende lokken, toevoegen. Ook zijn onze kappers getraind in het stylen van bruidskapsels. Van te voren nemen wij uitgebreid jouw wensen door en laten wij jou met behulp van onze stijlboeken inspireren tot een keuze. Deze past mooi bij jouw jurk en bruidsmake-up, zodat jij verzekerd bent van een onvergetelijke dag. Kijk hier voor meer informatie over bruidskapsels.

× Vragen?