• Werkdagen

    9:00 - 18:00

  • Zaterdag

    10:00 - 18:00

  • Zondag

    Op afspraak

Bruidskapsels Amersfoort

Bruidskapsels

Bruidskapsels, wij maken jouw dag extra speciaal

Van harte gefeliciteerd! Je gaat trouwen en wilt niks anders dan dat deze dag de meest bijzondere dag uit jouw leven wordt. Dat vinden wij bij dames- en herenkapsalon Wilhelmiena’s in Amersfoort ook. Ons team van vakkundige haarspecialisten zorgt er voor dat jij als nooit tevoren zal stralen op deze dag. Met onze specialisatie in feest- en bruidskapsels ben je bij ons verzekerd van een perfect bruidskapsel op deze bijzondere dag.

Jouw perfecte bruidskapsel

Niets is zo vervelend dan wanneer je tot in de puntjes verzorgd met jouw perfect opgestoken kapsel de deur uit loopt en een windvlaag voor een drama zorgt. Onze haarstylisten zorgen ervoor dat jouw bruidskapsel tegen een stootje kan. Op deze hectische dag gebeurt er ontzettend veel. Fijn dat je dan verzekerd bent van een stevig bruidskapsel wat er uiteraard ook mooi, stralen en elegant is.

Samen op zoek naar jouw stijl

Ben je een romantische bruid of is elegantie meer jouw stijl? Heb je gekozen voor een hippe eigentijdse bruidslook of toch klassiek? Samen met jouw zoeken wij een bruidskapsel uit wat jouw dag perfect maakt. Met de haar stylisten van Wilhelmiena’s doe je inspiratie op met behulp van onze stijlboeken, die tevens gericht zijn op bruidskapsels. Laat je inspireren en adviseren, samen vinden wij het perfecte kapsel.

Wilhelmiena’s werkt met hoogwaardige producten

Voor jouw bruidskapsel werken wij met kwalitatief hoogwaardige producten. Onze verzorgingsproducten zijn uitsluitend van topmerken, die heerlijk ruiken en voor een mooie en gezonde uitstraling zorgen. Daarnaast zorgen zij voor stevigheid zodat jouw kapsel wat kan verduren op deze speciale dag. Ook werken wij met bloemen, bijvoorbeeld zoals die uit jouw bruidsboeket.

Wilhelmiena’s’ service op jouw speciale dag

Op jouw trouwdag plannen wij een speciale tijd voor jou in, zodat wij genoeg tijd en aandacht kunnen geven aan jouw bruidskapsel. Jij bent ruim op tijd gekapt en gestyled, maar ook niet te lang van te voren. Samen zorgen wij er voor dat jij ontspannen en verzekerd klaar bent voor de huwelijksceremonie.

bruidskapel-kapsalon-amersfoort-dameskapper-2
bruidskapel-kapsalon-amersfoort-dameskapper-1
bruidskapel-kapsalon-amersfoort-dameskapper-3

Op jouw trouwdag een touch up

Op jouw trouwdag wil uiteraard dat alles perfect loopt. Ondanks dat je natuurlijk niet alles in de hand kan hebben, kan je wel zoveel mogelijk aan doen om er de hele dag stralend uit te zien. Ook gedurende de dag kunnen wij afspreken om een touch up te doen, zodat jij weer helemaal klaar bent om stralend op jouw bruidsfoto’s te staan. Ook wanneer jij je halverwege de dag in een andere jurk of outfit wil kleden, kan onze haarspecialist tussendoor jouw kapsel weer onder handen nemen.

Trots op het resultaat

Een bruidskapsel is voor de haar stylisten van Wilhelmiena’s altijd een feestje om aan te werken. Wij genieten met volle teugen van de vreugde en de feestelijkheid op deze spannende dag. Des te meer zijn wij nu al enthousiast om samen met jou op zoek te gaan naar het bruidskapsel wat bij jou past. In de afgelopen jaren hebben wij al vele gelukkige bruiden in onze kapperszaak gehad. Kijk hier voor een impressie van deze stralende bruiden.

Ben jij de gelukkige bruid?

En mag jij binnenkort het ja-woord zeggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij maken graag deel uit van deze bijzondere dag en doen er alles aan om jou te laten stralen.

× Vragen?