• Werkdagen

    9:00 - 18:00

  • Zaterdag

    10:00 - 18:00

  • Zondag

    Op afspraak

Herenkapper-Amersfoort-Kapsalon

Herenkapper

Wilhelmiena’s, ook voor verzorgde herenkapsels

Ook heren zijn uiteraard welkom bij Wilhelmiena’s. Ga je voor een nieuw trendy herenkapsels of gewoon voor een hippe, frisse look? Onze haarspecialisten staan voor je klaar om aan de slag te gaan. Zij zullen jouw haar heerlijk wassen, knippen en stylen, zodat je weer met een frisse en verzorgende coup gezien kan worden.

Wilhelmiena’s, een begrip in Amersfoort

In Amersfoort heeft Wilhelmiena’s al jaren een gerenommeerde naam als herenkapper en haarspecialist. Niet alleen voor heren, maar ook voor dames en het hele gezin. Goede service en één op één aandacht zijn belangrijke punten waar wij waarden aan hechten. Een afspraak maken is eenvoudig en kan telefonisch of door gebruik te maken van ons reserveringsformulier.

Een trendy herenkapsel

In de afgelopen jaren is het herenkapsel meer en meer in de aandacht komen te staan. Zo gaan niet langer alleen vrouwen voor de laatste haartrends naar de herenkapper, maar ook mannen gaan mee in deze beweging. Bij Wilhelmiena’s zijn onze haarspecialisten helemaal op de hoogte van de laatste trends in herenkapsels en zullen zij jouw met een goed advies op weg helpen.

Een fris getrimde baard of snor

Ook voor een het knippen, trimmen en scheren van je baard kan je bij herenkapper Wilhemienas in Amersfoort een afspraak boeken. Met professionele trimmers en tondeuses gaan wij aan de slag voor een frisse look. Soms geeft het nat scheren de voorkeur, bijvoorbeeld wanneer jouw huid wat gevoeliger is. Een gezichtsmassage maakt jouw bezoek aan Wilhelmiena’s een echte wellness ervaring Tot slot verzorgen wij jouw baard snor en gezicht met voedende producten, zodat je weer als herboren naar buiten loopt.

Herenkapper-Amersfoort-Kapsalon-2
i
i

Bij Wilhelmiena’s zijn de kappers up-to-date

De haarstylisten van Wilhelmiena’s blijven helemaal up-to-date door uitgebreide opleidingen cursussen. Naast het werk volgen zij geregeld workshops en trainingen te volgen blijven zij op de hoogte de laatste trends in het kappersvak. Je kan bij Wilhelmiena’s rekenen op een persoonlijke één op één service, waarbij je een passend haaradvies op maat krijgt.

Perfect verzorgd op jouw speciale dag

Ook voor een verzorgd kapsel op jouw trouwdag, of die van een ander, ben je bij Wilhelmiena’s aan het juiste adres. Onze vakkundige haarspecialisten zorgen er voor dat je er weer fris en verzorgd uit ziet, zodat ook jij op deze speciale dag zal stralen.

De finishing touch voor een frisse look

Ook bij een herenkapsel is de finishing touch bepalend voor hoe tevreden jij de zaak verlaat. Bij Wilhelmiena’s wassen, verzorgen, knippen en eventueel trimmen of scheren wij jou tot een mooi resultaat. Daarna maken wij het af met behulp van onze haardrogers en een verzorgend product waardoor jouw kapsel weer helemaal tot zijn recht komt. Bel of mail ons snel voor het maken van een afspraak. Of maak gebruik van het reserveringsformulier.

Maak snel een afspraak bij Wilhelmiena’s

Voor jouw knip-, scheer- en trimbehandeling maak je snel een afspraak bij Wilhelmiena’s. Dat kan heel eenvoudig door ons te bellen, mailen of door gebruik te maken van het reserveringsformulier. Ons team van vakkundige haarspecialisten staat voor je klaar.

× Vragen?