• Werkdagen

    9:00 - 18:00

  • Zaterdag

    10:00 - 18:00

  • Zondag

    Op afspraak

Dames- en Herenkapsalon

Wilhelmiena’s

Wilhelmiena's

ons verhaal

Een mooi resultaat waar jij tevreden en enthousiast over bent, staat bij ons voorop!

dames en heren kapsalon Wilhelmiena's amersfoort

Dames- en herenkapsalon Wilhelmiena’s in Amersfoort

In Amersfoort heeft dames- en herenkapsalon Wilhelmiena’s als jaren een naam opgebouwd als professionele haarstylist, waar de sfeer gemoedelijk en gezellig is. Een goede service, die ook nog eens persoonlijk is, is waar wij met ons team voor staan. Waar dames- en herenkapsalon Wilhelmiena’s bekend om staat is de één op één service die wij bieden. Heb je bijvoorbeeld een persoonlijke voorkeur naar één van onze haarstylisten, dan kan je dat laten weten bij het maken van een afspraak.

Vakwerk door specialisten

Ons team van vakkundige haar specialisten staat voor jou klaar om met jouw kapsel aan de slag te gaan. Naast de standaard opleiding in kapperstechnieken hebben al onze kappers verschillende specialismen in hun portefeuille. Daarnaast worden zij nog jaarlijks bijgeschoold om helemaal up-to-date te zijn van de laatste technieken en haartrends.

Maak vandaag nog een afspraak bij Wilhemienas

Een afspraak maken bij Wilhelmiena’s is zo gemaakt. Bel of mail ons vandaag nog of maak gebruik van ons reserveringsformulier.

Beste haarverzorgingsprodcuten

Bezoek onze online winkel, daar vind je de beste artikelen voor je haar

Story
amersfoort • dames- en herenkapsalon

Kwaliteit & Duurzaam

Een mooi resultaat waar jij tevreden en enthousiast over bent, stat bij ons voorop! Maar wat wij bij Wilhelmiena’s ook hoog in het vaandel hebben staan is dat wij op een gezonde, verantwoorde en duurzame werkwijze aan de slag gaan. Zo werken wij alleen met producten die milieuvriendelijk, duurzaam geproduceerd zijn en niet schadelijke voor de gezondheid zijn. Een afspraak maken bij Wilhelmiena’s is zo gemaakt. Bel of mail ons vandaag nog of maak gebruik van ons reserveringsformulier.

× Vragen?